Založ si blog

RUSKO – ako sa tvoria správy

V posledných dňoch vidíme zúfalú snahu západných médií o podporu destabilizácie politickej situácie v Rusku. Už sme si zvykli, že USA „demokrati“ sú demokrati, len pokiaľ voľby v tej-ktorej krajine dopadnú podľa ich predstáv, ale ak to mu tak nie je, zrazu sa vyroja desiatky „mimovládnych“ silne „nezávislých “ pozorovateľov a organizácii a začnú hystericky jačať, že voľby boli zmanipulované alebo rovno výsledky sfalšované. Vždy sa nájde dosť mladých naivných ľudí, ktorí skočia na lep plateným provokatérom a zrazu tu máme rôzne, oranžové, fialové, či tulipánové revolúcie.

Ako to dopadne, keď sa to s manipuláciou faktov trochu prešvihne, si môžeme pozrieť na „aktuálnej“ reportáži stanica FOX NEWS z „nepokojov v Rusku“ z dnešného dňa.

Na videu tejto reportáže – http://video.foxnews.com/v/1313804773001/protesters-express-outrage-over-russian-elections   , zobrazujúcej „tvrdé strety“ úbohých Rusov s políciou v „Moskve“ si môžete napr. v 3. sekunde videa povšimnúť, že policajti nesú štíty s bielym nápisom na čiernom pruhu v strede štítu, ktorý hlása : AΣSTYNOMIA POLICE, čo je grécko anglický nápis, rovnako si môžete všimnúť v 13 sekunde, že na okraji ulice rastú palmy a samozrejme celá výstroj policajtov je evidentne výstrojou príslušníkov gréckej polície a nie ruskej. Znie to neuveriteľne, ale FOX NEWS vložili do reportáže o protestoch proti voľbám v Rusku video z nepokojov v Aténach!

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 477661x
Priemerná čítanosť článkov: 3791x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy