Založ si blog

Islamizácia Európy ide podľa plánu.

Spravodajský portál saudigazette.com.sa priniesol zaujímavú správu o stave islamizácie vo Veľkej Británii.

Ako uvádza v poslednom období pribudlo v Londýne 423 nových mešít a 100 šária súdov.

Do roku 2020 sa očakáva, že počet muslimov účastniacich sa obradov v Londýne stúpne na 683 000, čo sa priblíži predpokladanému poklesu počtu účastníkov obradov anglikánskej cirkvi v rovnakom období. Od roku 2001, 500 kostolov v Londýne sa zmenilo na súkromné domy.

Medzi 2012-2014 klesol počet ľudí hlásiacich sa k anglikánskej cirkvi o 1,7 milióna, zatiaľ čo počet muslimov stúpol takmer o milión.

Počet šária súdov stúpa a to aj vďaka zákonným úpravám ako the British Arbitration Act a the system of Alternative Dispute Resolution.

zdroj: http://saudigazette.com.sa/article/545051

Na Slovensku to tak svižne nejde a asi aj preto sa Slovenská vláda pripojí v decembri k Globálnemu paktu o imigrácii, ktorý postaví právo na imigráciu na roveň základným ľudským právam aby zaplavenie EU imigrantami išlo rýchlejšie.

Marrakéšsky Globálny komplot o migrácii: Svinstvo globálnych rozmerov v priamom prenose?

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 478254x
Priemerná čítanosť článkov: 3796x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy