Založ si blog

Experimentálna vakcína.

Vláda robí všetko pre to aby ľudí donútila sa dobrovoľne-nasilu očkovať. V čom je ale problém? Hlavný problém je v tom, že tentokrát sa jedná o experimentálne vakcíny, tzn. preparáty bez ukončenej tretej, kľúčovej fázy testov. (Lieky sú všeobecne uvoľňované na trh po ukončení 3. fázy, keď sa preverí bezpečnosť pre širšiu vzorku populácie.) Obe kľúčové vakcíny začali 3. fázu v lete 2020 a naplánovaný koniec zberu dát je v 2022. (Viď stránku Pfizer alebo https://clinicaltrials.gov/  napr. A Study to Evaluate Efficacy, Safety, and Immunogenicity of mRNA-1273 Vaccine in Adults Aged 18 Years and Older to Prevent COVID-19 – Full Text View – ClinicalTrials.gov ) Tzn. bezpečnosť resp. nebezpečnosť vedľajších účinkov na širšej populácii nie je momentálne známa!

Zaujímavosťou sú aj momentálne dáta z Izraela, ktorý podrobne zbiera dáta. Aktuálne rastie počet ťažkých priebehov, pričom zo 108 pacientov v ťažkom stave ku dnešnému dňu, 75 má jednu alebo dve dávky Pfizer, to znamená, že 71% ťažkých prípadov bolo očkovaných aspoň jednou dávkou pričom v populácii aspoň jednu dávku ma niečo vyše 60% čo znamená, že momentálne v Izraeli je podiel ťažkých prípadov vyšší v zaočkovanej ako v nezaočkovanej populácii.

Rast ťažkých prípadov (zdroj: Israel to monitor COVID quarantine via phone app as serious cases hit record – Israel News – Haaretz.com )

 

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 476198x
Priemerná čítanosť článkov: 3779x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy