Založ si blog

Najvýznamnejšie prehlásenie Fica nepovšimnuté novinármi.

Tiso vlastne Fico sa práve vrátil zo stretnutia s nemeckým ministrom zahraničných vecí Ribbentropom, teda vlastne Gabrielom a oznamuje, že seba aj celé Slovensko vkladá pod ochranu Ríše.

Asi tak nejako by mohla znieť titulka k videu na ktorom Fico a Lajčák hovoria o budúcnosti SR v EU.

https://www.youtube.com/watch?v=bTJ0ZeYt5i4&feature=share

Hovoria o spojenectve s tandemom Nemecko/Fr., o nutnosti kooperácie s nemeckými ministerstvami, o nadradení záujmov EU nad záujmami rezortov, o dôležitých krokoch, ktoré treba v blízkej budúcnosti vykonať.

O aké kroky pôjde, nám jasnejšie hovorí materiál z dielne Junckera „Dobudovanie hospodárskej a menovej únie v Európe“ čo je taký poetický názov pre ono mystické jadro.

https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/5-presidents-report_sk.pdf

Čo teda jadro je? Ako hovorí toto dielko, je to unitarizácia eurozóny na pilieroch hospodárskej, finančnej, fiškálnej a politickej únie.

V praxi to okrem vytvorenia európskeho ministra financií bude znamenať, že rozpočet Slovenska bude vlastne kapitolou v rozpočte únie, daňový systém bude jednotný atď. atď, inak povedané

Slovensko sa vzdá aj zvyškov suverenity a štátnosti.

Celé sa to má začať v 2017 a skončiť najneskôr 2025.

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 476688x
Priemerná čítanosť článkov: 3783x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy