Založ si blog

Príhovor Seifu Al Islam, Kaddáfiho syna, národu.

Príhovor odvysielaný 1. septembra, mapujúci situáciu  v Líbyi.

Prihováram sa vám z predmestia Tripolisu. Rád by som vás bratia uistil, teraz keď na poludnie prechádzame Al-Azizya. Stretli sme sa tu s mládežou, tiež sme sa stretli s našimi bratmi z Wershefana, Nawahiy, El Arbaa a navštívili predmestia Tripolisu. Stretli sme ľudí odhodlaných, stretli sme sa aj s mládežou z centrálnych častí Tripolisu ako Abu Sleem a El Hadba. Uistili ma o situácii v Tripolise. Chcem uistiť ľudí, že sme tu a víťazstvo je blízko. Dnes ma moji bratia informovali, že prebehlo stretnutie Werfalla a Bani Walid (Bani Walid je mesto – centrum kmeňa Werfalla – najväčšieho kmeňa v Líbyi – asi 1 200 000 -1 500 000 z celkového počtu cca 6 mil. obyv. Líbye – tento kmeň je od počiatku lojálny ku Kaddafimu – jeho žena je z kmeňa Werfalla).

 Na tomto stretnutí, vodcovia kmeňa rozhodli o odpovedi na vyhrážky NTC, že ak sa nevzdajú, bude Bani Walid čeliť vojenskému útoku. Odpoveď znie: Do pekla s vami, do pekla s NATO – toto je naša krajina a my tu žijeme a my tu aj zomrieme. Werfalla sa vás nebojí, ani NATO. Budeme bojovať až do víťazného konca. Hoci NATO zasiahlo domy v meste – a zabilo rodiny v nich – pochovali sme ich ako mučeníkov a len to upevnilo naše presvedčenie.

Čo sa týka územia Fezzan, všetky jeho kmene sú lojálne vodcovi a na kmeňovom stretnutí prijali podobné vyhlásenie – nikto sa nebojí a nevzdáme sa. Naši otcovia a dedovia bojovali proti talianskym koloniálnym silám hoci boli nahí a bosí. Nie ako my dnes.

 A tu je odpoveď na vyhrážky NTC  Sirte – Len skúste (rebeli) vstúpiť do Sirte, 20 000 mladých je pripravených so zbraňou na obranu. Sirte je obohnané pásmi obrany a oni  (rebeli) hovoria o tom, že získajú Sirte. To je len mediálna kampaň.

Chceme aj ostatným mestám odkázať, že vedenie a vodca sú v poriadku a všetko je OK. A sme tu aby sme bránili našu krajinu.

Chcem odkázať našim bratom v Tobrúku, Al Bayda, Benghazi, El Marj, Zlitan, Tripoli aby boli pripravení teraz. Každé miesto kde sú rebeli musíte napadnúť, kontrolné stanovištia musia byť tiež napádané a ničené, musíte ich nechať krvácať dňom aj nocou, až pokiaľ krajinu nevyčistíte od rebelov. Každý má svoju zodpovednosť. Teraz je každý z vás Kaddafi, každý z vás Seifa Al Islam, každý Khamis Muammar. Všade kde sa objaví nepriateľ, musíte ho napadnúť.

Nepriateľ je slabý, utrpel ťažké straty a teraz si líže rany. Bab Al-Azizya bola vystavená 64 náletom NATO a preto sme odtiaľ museli stiahnuť ozbrojené zložky.

Rebeli sa vás snažia zastrašiť, chcem upokojiť ľudí, že armáda je v poriadku, sklady zbraní sú v poriadku, všetky kmene obdržali hrozby rebelov aby sa vzdali inak ich zabijú. A odpoveď kmeňov je že je to ich krajina a budú bojovať do posledného náboja.

Všetko je v poriadku Alhamdulillah. Víťazstvo je blízko, ak boh dá. To to je naša krajina a mi ju neopustíme. NATO a Fr. si môže zbaliť svoje veci a zmiznúť. Najlepším dôkazom mojich slov je nedávne víťazstvo na ulici Al Shaat v Tripoli, obyvatelia Tripolisu vedia o čom hovorím, keď konvoj v ktorom boli okrem rebelov aj cudzí vojaci bol zničený. Na strane rebelov bojujú vojaci z Británie, Talianska, Francúzska, ktorí bojujú na rozdiel od nás za peniaze. My bojujeme za náš národ a za našu zem.

Čo sa týka našich bratov, ktorí urobili (proti-kadáfiovské) vyhlásenia na nahrávkach, informovali ma, že tak konali  preto lebo na ich dcéry a ženy mierili zbrane. Čo sa týka niektorých podobných prípadov členov vlády – boli unesení zo svojich fariem a bolo im povedané (rebelmi), že – budete robiť to čo chceme inak zabijeme vaše deti.

Odkaz pre NATO  – podporujete Al Kajdu – a to sa obráti proti vám.

Na záver vás občania chcem uistiť, že všade kde sme sa pohybovali neboli žiadni rebeli a kontrolné body boli opustené.

Chcem povedať ľuďom aby sa neschovávali v domoch aby vyšli a bojovali dňom aj nocou. Ľudia z Abu Sleem, El Hadba, mučeníci zo Sidi Abdul Jalil, a okrsku 2.marca (časti Tripoli) a ostatných častí , organizujte sa, vyzbrojujte sa a my prídeme oslobodiť Zelené námestie.

Víťazstvo alebo smrť!

Boh je veľký!

 

 

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 477912x
Priemerná čítanosť článkov: 3793x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy