Premiér Fico prerazil dno.

27. augusta 2017, radoslav, Nezaradené

Človek sa od politika dočká kadečoho, ale to čo predviedol p. Fico pri príležitosti osláv 73. výročia SNP na Jankovom vŕšku prekonalo aj najabsurdnejšie predstavy.

„Musíme hovoriť o tom, na čo mali muži a ženy v roku 1944 odvahu. Neviem si predstaviť, ako by sa ľudia na Slovensku dnes postavili k podobnej výzve. Tak ako prijali rozhodnutie v roku 1944, aj nás čakajú vážne výzvy. Tak ako sme vstúpili do Európskej únie v roku 2004, musíme teraz rozmýšľať, či sme schopní urobiť ten desaťročný skok do jadra. Nebude ľahké takéto rozhodnutie, ale verím, že naša doterajšia účasť v európskych štruktúrach bola mimoriadne prospešná pre našu krajinu. Dám do toho celú moju politickú váhu, aby nám tento vlak neušiel,“ zdôraznil premiér.

Hovoriť o potrebe vstúpiť do jadra, teda odovzdania suverenity a štátnosti do rúk organizácie de facto kontrolovanej Nemeckom a to na mieste, kde si pripomíname povstanie proti nemeckej okupácií a boj za vymanenie sa spod nemeckej moci a odklon od diktátorskej formy vlády k demokracii, je zvrátené.

http://www.teraz.sk/slovensko/premier-snp-jankov-vrsok/277351-clanok.html