RUSKO – ako sa tvoria správy

7. decembra 2011, radoslav, Nezaradené

V posledných dňoch vidíme zúfalú snahu západných médií o podporu destabilizácie politickej situácie v Rusku. Už sme si zvykli, že USA „demokrati“ sú demokrati, len pokiaľ voľby v tej-ktorej krajine dopadnú podľa ich predstáv, ale ak to mu tak nie je, zrazu sa vyroja desiatky „mimovládnych“ silne „nezávislých “ pozorovateľov a organizácii a začnú hystericky jačať, že voľby boli zmanipulované alebo rovno výsledky sfalšované. Vždy sa nájde dosť mladých naivných ľudí, ktorí skočia na lep plateným provokatérom a zrazu tu máme rôzne, oranžové, fialové, či tulipánové revolúcie.

Ako to dopadne, keď sa to s manipuláciou faktov trochu prešvihne, si môžeme pozrieť na „aktuálnej“ reportáži stanica FOX NEWS z „nepokojov v Rusku“ z dnešného dňa.

Na videu tejto reportáže – http://video.foxnews.com/v/1313804773001/protesters-express-outrage-over-russian-elections   , zobrazujúcej „tvrdé strety“ úbohých Rusov s políciou v „Moskve“ si môžete napr. v 3. sekunde videa povšimnúť, že policajti nesú štíty s bielym nápisom na čiernom pruhu v strede štítu, ktorý hlása : AΣSTYNOMIA POLICE, čo je grécko anglický nápis, rovnako si môžete všimnúť v 13 sekunde, že na okraji ulice rastú palmy a samozrejme celá výstroj policajtov je evidentne výstrojou príslušníkov gréckej polície a nie ruskej. Znie to neuveriteľne, ale FOX NEWS vložili do reportáže o protestoch proti voľbám v Rusku video z nepokojov v Aténach!