Zločinecké NATO odhaľuje svoju pravú tvár.

1. augusta 2011, radoslav, Nezaradené

Agentúra Reuters priniesla včera rozhovor s jedným z miestnych veliteľov rebelov, ktorý krásne dokresľuje situáciu a činnosť NATO v Líbyi. Súčasťou tzv. predramadánovej ofenzívy rebelov je aj útok na mesto Zlitán. Lietadlá NATO najskôr toto mesto bombardovali, následne sa k nemu presunuli kolóny tankov, raketometov a osobných áut rebelov – pretože ozbrojené kolóny rebelov na rozdiel od kolón vládnych vojsk sa môžu premávať po Líbyi bez problémov a následne tieto kolóny zaútočili na mesto Zlitán. A teraz nechajme hovoriť spomínaného veliteľa rebelov Aresha Aafiho.:

“ Vďaka bohu, podarilo sa nám teraz vstúpiť do mesta Zlitán a boj na otvorenom priestranstve sa zmenil na pouličný boj. Ráno sme zaútočili na mesto, ale obrancovia nás odrazili a zahnali niekoľko kilometrov späť, ale vďaka bohu, NATO zaútočilo  a teraz tlačí  obrancov mesta späť pred nami a vďaka bohu môžeme znova postupovať vpred.“

 

Takže z tohto rozhovoru je zrejmé ako funguje NATO v Líbyi, najskôr bombarduje postavenie obrancov mesta aby pripravilo pôdu pre útok rebelov a následne útočí na každý pokus obrancov rebelov prenasledovať a zničiť. Nehovoriac o tom, že obrancovia miest nemajú možnosť prísunu munície, paliva a potravín lebo na rozdiel od zásobovacích kolón rebelov, NATO každú  kolónu, ktorá nepatrí rebelom bombarduje.

Myslím, že je čas aby sme vážne hovorili o vystúpení SR z tejto zločineckej organizácie a vyhlásili neutralitu. Z histórie vieme, že vojensky neutrálne štáty v Európe požívajú rešpekt a počas vojenských konfliktov nie sú účastníkmi konfliktov ako napr. počas II. sv. vojny Švédsko, či Švajčiarsko.

rozhovor tu: http://blogs.aljazeera.net/liveblog/libya