Založ si blog

Bugár (zase) klame.

Keď som si vypočul Bugárov prejav, v ktorom neskrýval „rozhorčenie“ nad činnosťou Orbána, nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. Už to chcelo len aby Béla na konci aj slzičku vytlačil a bolo by to dokonalé.

Pripomenulo mi to 2 články uverejnené na jednej strane čs. novín z 17.3.1939.  Prvý informoval o prejave ministerského predsedu MR  P. Telekiho pred maď. poslancami, v ktorom vyhlásil: obyvatelia Karpatskej Ukrajiny poprosili maďarskú vládu aby obsadila karpatskoukrajinské územie a zabránila tak anarchii, ktorá tam vládne – a MR vláda tejto prosbe vyhovie. V druhom článku pod ním sa písalo. : Podľa správ z poľského pohraničia maď. armáda ešte nedorazila k poľskej hranici, toto zdržanie vzniklo z dôvodu silného odporu karpatskoukrajinských jednotiek domobrany Sič a sú hlásené početné krvavé zrážky, pričom počet obetí nie je známy.

Je jasné, že lož bola vždy hlavným pracovným nástrojom maďarských politikov už od čias Uhorska a dnes tomu nie je inak.

Bugár jedným dychom hovorí, že sa nestotožňuje s plánmi Orbána a zároveň tvrdí, že požaduje len to čo je potrebné pre maďarskú menšinu.

Ale to čo požaduje v skutočnosti zvýši izolovanosť mr. menšiny v rámci SR (padne aj posledný dôvod prečo by sa mali učiť slovenčinu), čo je základný predpoklad pre územnú autonómiu s následným pokusom o pripojenie k MR.

A tak jediné, v čom možno Bugárovi uveriť, že sa hnevá na svojho vodcu Orbána, je že Orbán prezradil iredentistické plány skôr než pre ne Bugár ako príslušník piatej kolóny stihol pripraviť pôdu.

Ježiš povedal: „Strom poznáš po ovocí“ a ja musím skonštatovať, že Bugárove ovocie je riadne skazené revanšizmom a páchne ultranacionalizmom.

 

Zákaz propagácie týrania zvierat.

06.03.2023

Je najvyšší čas zakázať propagáciu aktivít, ktoré vedú k týraniu zvierat. Jednou takou je propagácia sloních kempov s jazdou na slonoch cestovnými kanceláriami. Aby sa slon mohol používať na vozenie turistov na chrbte, resp. predvádzanie cirkusových čísiel, musí v mladosti prejsť procedúrou „zlomenia“ tzv. pahjann. Pri tomto procese je mladý slon oddelený od matky [...]

Ako je to s platbou za plyn v rubľoch.

04.04.2022

V tv počúvame rôzne verzie a že vraj nám pomôže jednotný postup EU a blá blá. Tak si povedzme ako je to naozaj. Putin povedal, že s zemným plynom začneme, tzn. budú nasledovať ďalšie produkty : umelé hnojivá, ropa, pšenica, rôzne kovy. Putin povedal, záväzky v € a $ sú difóltne, tzn. ako upresnil jeden ruský ekonóm, nemáme záujem o platbu v € a v $ v [...]

Pfizer ani Moderna ešte neukončili klinické testy.

28.11.2021

Vo svetle aktuálnej snahy o zavedenie povinného očkovania je dobré si pripomenúť pár zásadných informácii. Obe vakcíny využívajúce novú, dlhodobo nepreverenú technológiu mRNA, sú v EU schválené ako experimentálne v tzv. conditional marketng authorisation režime, čiže podmienenom režime na jeden rok. Vakcíne od Pfizeru vyprší autorizácia 20.12.2021 a Moderne [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 126
Celková čítanosť: 477442x
Priemerná čítanosť článkov: 3789x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy